Materiale de constructii

Politica de confidentialitate

Informatiile furnizate catre Depomax.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Depomax.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. Depomax.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Depomax.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si SC ALEXA GOLD STEEL SRL  se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; depomax.ro si  SC ALEXA GOLD STEEL SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul depomax.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a depomax.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

Depomax.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Preturile din comenzi electronice generate automat sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora de catre un operator al Depomax.
Taxa verde nu este inclusa in pretul afisat pe site pentru produsele electrice unde este cazul.
Depomax nu isi asuma responsabilitatea pentru diferentele de pret ale produselor expuse pe siteul depomax.ro cauzate de diferite erori in afisarea acestora pe site-ul depomax.ro.
Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda, Depomax nu poate garanta pretul si termenul de livrare.
Preturile si conditiile de livrare impreuna cu alte detalii legate de livrare se confirma numai de catre un operator al Depomax.
Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.
Toate ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.
Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.
Produsele comercializate prin intermediul depomax.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie daca este cazul.
Depomax isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Depomax nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Va rugam sa verificati corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit, accesand link-ul aflat imediat sub specificatii.
Greseli de tiparire. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, www.depomax.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie unde este cazul.