Materiale de constructii

Conditii de livrare

Livrarea comenzilor

Comandă produse de peste 25.000 lei, TVA inclus pentru a beneficia de transport GRATUIT oriunde în țară ! (Se aplică comenzilor cu o greutate de maxim 2.5 tone și volum de maxim 20 metri cubi. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon.) *

Livrările se fac cu autoutilitarele proprietatea Depomax.ro , dar și prin firme specializate de curierat.


LIVRARE UTILITARĂ DEPOMAX.RO

Livrările se fac de Luni până Vineri între orele 08:00 - 17:00. Pentru livrări în afara orelor de program se va discuta cu agentul de vânzări.

Tarifele pentru livrarea comenzilor sunt următoarele: 

     a. Greutate până la 3.000 kg, lungime maximă a produselor de 6 metri și volumetrie maximă 24 metri cubi, în București si Ilfov prețul este de 79 lei TVA inclus pentru comenzile cu o valoare de minim 1500 lei TVA inclus. Pentru comenzi ce nu depasesc 1500 lei TVA inclus, costul de livrare este de 150 lei TVA inclus.

     b. Greutate până la 3.500 kg, dar nu mai putin de 1000 kg si lungime maximă a produselor de 12 metri, transportul se va face cu platformă cu remorcă, prețul în București fiind de 150 lei TVA inclus. Pentru zonele limitrofe Bucureștiului prețul este în funcție de distanță și se comunică de către agentul de vânzări.

     c. Greutate până la 3.000 kg, lungime maximă a produselor de 6 metri și volumetrie maximă 24 metri cubi, în zonele limitrofe Bucureștiului, prețul este negociabil în funcție de distanță pentru comenzile ce depasesc 3000 lei TVA inclus.

     d. Pentru livrari in Bucuresti cu transport auto Depomax, in zonele A sau B (asa cum sunt clasificate de Primaria Capitalei), pretul este de 149 lei, transportul efectuandu-se doar dupa o analiza prealabila a departamentului de logistica Depomax    

     e. Pentru livrări în celelalte județe prețurile de transport pot fi negociate.

     f. Pentru livrările care depășesc greutatea, volumetria sau lungimea specificată mai sus, în București și zonele limitrofe sau celelalte județe, prețul de transport va fi specificat de către agentul de vânzări.

     g. Livrările de Bca si Caramidă se efectuează de către furnizori cu automacara cu braț hidraulic pentru un minim de 10 paleti sau 18 paleti. Livrările se efectuează în București și pe o rază de maxim 25 km în jurul orasului si doar în judetul Ilfov. Prețul transportului va fi specificat de către agentul de vânzări.

     h. La cerere contra cost se poate asigura descărcare manuală cu personal Depomax.ro . Prețul va fi specificat de agentul de vânzări în funcție de produsele comandate și distanța de descărcare.

     Costurile suplimentare pentru livrările la adresele aflate în zone cu taxe suplimentare solicitate de către Primării sau CNADNR, revin în sarcina clientului.


Timpul alocat pentru descarcarea unei comenzi este de 60 minute. Stationarea suplimentara se taxeaza astfel:

100 Lei + TVA / ora


Tarifele pentru livrarea comenzilor în alte județe și localități pentru materiale grele sunt următoarele:


Pentru comenzi cu greutatea între 1-800kg costul transportului este 2.00 lei/km (fără TVA)

Pentru comenzi cu greutatea între 801-1200kg costul transportului este 2.40 lei/km (fără TVA)

Pentru comenzi cu greutatea între 1201-3000kg costul transportului este 2.70 lei/km (fără TVA)

Pentru comenzi cu greutatea peste 3001kg costul transportului va fi specificat de către agentul de vânzări.


*Notă: Costurile transportului în alte localități se facturează dus-întors de la depozitul central din Dragomirești Deal, Ilfov si nu se aplica reduceri sau gratuitati la transport daca exista alte discounturi acordate.


 LIVRARI PRIN CURIERAT

Pentru produsele expediate prin curier, plătite în prealabil online, taxa transport si împachetare este de 25 lei tva inclus la comenzile în limita a 5 kg fizic sau volumetric, pe tot teritoriul României. Pentru livrările cu plata ramburs se percepe o taxă de 5 lei tva inclus. Pentru fiecare kg în plus, Nemo Express percepe o taxă de 1,72 lei plus tva. Pentru produsele a căror lungime depăsește 2 m Nemo Express percepe o taxă de greutate liniară. Pentru o lungime cuprinsă între 2 și 3 metri Nemo Express adaugă la taxare 50 de kg în plus față de greutatea fizică sau volumetrică a coletului. La lungimile de peste 3 m, firma de curierat taxează în plus 100 kg față de greutatea fizică sau volumetrică a coletului, iar la lungimile de peste 4 m, dar nu mai mari de 5.90 m, firma de curierat taxează în plus 200 kg față de greutatea fizică sau volumetrică a coletului. Pentru coletele care depașesc 31 kg și care necesită costuri de manipulare suplimentare Nemo Express percepe o taxă suplimentară de 10 lei plus tva per expediere.

In atenția consumatorilor !

Constatarea produselor cu defect se face la receptia produselor din autoutilitara. Daca se sesizeaza produse cu defect se anunta agentul de vanzari si acestea pot ramane in masina pentru returnarea lor in depozitul central urmand a se lua toate demersurile in privinta acestora.

Pentru produsele receptionate si constatate ulterior ca au defect, clientul trebuie sa le aduca personal la sediul firmei urmand a se sesiza problema si verifica situatia produsului respectiv.

Produsele ce se livreaza prin curierat rapid si sunt receptionate de catre client, cu defect, trebuiesc aduse de catre client la sediu pentru verificare si constatarea defectului (nu se trimit retur prin curierat)