Materiale de constructii
Profil Laminat UNP 160

Profil Laminat UNP 160

Codul produsului: DA18021184
  • 1,541.30 Lei

  • Pret cu TVA

Tag-uri: europrofile, UNP, UNP 160

Cele mai vandute

Profil Laminat UNP 160

In Romania pentru profilul U cu margini inclinate se utilizeaza notarea UNP, echivalenta cu simbolizarea europeana UPN. De asemenea, in Europa, mai este utilizat si profilul U cu margini paralele UAP.

UNP-ul din otel poate fi utilizat la constructia de parcari, depozite si stadioane sportive. Profilul U laminat la cald este realizat din otel carbon si are aplicatii in domeniul constructiilor si al utiliajelor. Este de obicei folosit pentru structuri arhitecturale, poate fi sudat sau imbinat prin alte procedee.

Pentru grinzi de bordaj sau de planseu se folosesc si profile UNP, cate unul sau cate doua cuplate, eventual ranforsate cu profil HEA 

Daca se doreste debitarea profilelor UNP, la o anumita dimensiune, acestea trebuie taiate fara indoirea capetelor si fara a se deforma vizibil sectiunea. Bavurile rezultate din taiere nu trebuie sa depaseasca 8 mm. 

Caracteristici tehnice:

Tolerante de fabricatie conform:

EN 10279 Standardul reglementeaza conditiile referitoare la tolerantele la dimensiuni, forma si masa a profilelor U laminate la cald din otel.

Calitate otel: S 235, S 275, S 355 conform EN 10025 - 2 

Lungimi de fabricatie: 6 si 12mlMemory
Greutate 233.53 kg
Inaltime 160 MM
Lungime 12 M
Stoc In stoc furnizor

Scrie un review

Intră în cont sau Înregistrează-te pentru a lasa un review.